Składniki:
300g białej czekolady
3 łyżki mleka
100g masła
1/4 szklanki cukru pudru
aromat pomarańczowy
150g wiórków kokosowych
Sposób przygotowania:
Czekoladę rozpuścić z mlekiem. Odstawić do ostygnięcia. Masło utrzeć z cukrem pudrem. Dodać czekoladę, aromat i połowę wiórków kokosowych. Wymieszać i włożyć do lodówki na minimum 3 godziny. Z masy formować kulki, obtoczyć je w pozostałych wiórkach kokosowych. Przechowywać w chłodnym miejscu.
___
Ingredients:
300g of white chocolate
3 tablespoons milk
100g butter
1/4 cup granulated sugar
orange flavor
150g desiccated coconut
Method of preparation:
Dissolve in milk chocolate. Set aside to cool. Cream the butter with powdered sugar. Add the chocolate, the flavor and half the grated coconut. Mix and put in the fridge for at least 3 hours. Made of molded balls, coat them in the remaining coconut chips. Store in a cool place.
___
Zutaten:
300 g weiße Schokolade
3 EL Milch
100g Butter
1/4 Tasse Zucker
Orangengeschmack
150g Kokosraspeln
Herstellungsverfahren:
Löst in Milchschokolade. Beiseite stellen und abkühlen lassen. Die Butter mit Puderzucker. Fügen Sie die Schokolade, den Geschmack und die Hälfte der Kokosraspeln. Mix und legte in den Kühlschrank für mindestens 3 Stunden. Aus Formkugeln , überziehen sie in den restlichen Kokos-Chips. Lagerung in einem kühlen Ort.
~Dominika
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz