Składniki:
- 3 szklanki mąki
- 1 paczka margaryny
- 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
- 1,5 szklanki cukru
- 4 jajka
- 1kg śliwek
Ingredients:
- 3 cups flour
- 1 packet of margarine
- 2 level teaspoons of baking powder
- 1.5 cups of sugar
- 4 eggs
- 1kg plums
__
Zutaten:
- 3 Tassen Mehl
- 1 Päckchen Margarine
- 2 gestrichene Teelöffel Backpulver
- 1,5 Tassen Zucker
- 4 Eier - 1kg Pflaumen
Sposób przygotowania:
Z przygotowanych składników (oprócz białek) wyrobić na stolnicy ciasto. Ciasto podzielić na 2 części. Jedną część ciasta wyłożyć na blachę, ułożyć wydrylowane śliwki na cieście skórką do dołu. Pozostawione białka ubić z odrobiną cukru i wyłożyć na śliwki. Drugą częścią ciasta przykryć ubitą pianę z białek. Piec w temperaturze 180°C ok. 1 godziny. Po upieczeniu oprószyć cukrem pudrem.
Smacznego! :)
__
Smacznego! :)
__
Ingredients:
- 3 cups flour
- 1 packet of margarine
- 2 level teaspoons of baking powder
- 1.5 cups of sugar
- 4 eggs
- 1kg plums
Method of preparation:
In the prepared ingredients (except proteins) to form the dough pastry board. Divide the dough into 2 parts. One part of the dough to spend on the plate, place the dough stoned plums skin-side down. Left proteins whip with a little sugar and place on a plum. The second part of the cake covered with whipped egg whites. Bake at 180 ° C for about one hour. After baking, sprinkle with powdered sugar.
Enjoy! :)
Enjoy! :)
__
Zutaten:
- 3 Tassen Mehl
- 1 Päckchen Margarine
- 2 gestrichene Teelöffel Backpulver
- 1,5 Tassen Zucker
- 4 Eier - 1kg Pflaumen
Zubereitung:
In die vorbereiteten Zutaten (außer Proteine) bilden den Teig Nudelbrett. Teilen Sie den Teig in 2 Teile. Ein Teil des Teiges auf der Platte zu verbringen, den Teig gesteinigt Pflaumen Hautseite nach unten. Left Proteine Peitsche mit ein wenig Zucker und auf eine Pflaume. Der zweite Teil des Kuchens mit Eischnee bedeckt. Backen bei 180 ° C für etwa eine Stunde. Nach dem Backen mit Puderzucker bestreuen.
Genießen Sie! :)
Genießen Sie! :)
~Dominika
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz