Ser:
1,2 kg sera waniliowego
1,5 szklanki cukru
1 paczka cukru waniliowego
1 kubek śmietany 12%
8 jajek
2 paczki budyniu śmietankowego lub waniliowego
aromat pomarańczowy
Ciasto:
20 dag mąki
7 dag cukru
5 dag wiórek kokosowych
1 łyżeczka proszku do pieczenia
10 dag margaryny
2 żółtka
1 łyżka gęstej śmietany
Sposób przygotowania:
Ser: Żółtka utrzeć z cukrem, dodać zmielony ser- wymieszać. Następnie dodać kubek śmietany, budynie (przygotowanie według przepisu na opakowaniu) i kilka kropel aromatu pomarańczowego. Ubić na sztywno pianę z białek. Dodać do sera.
Ciasto: Składniki wyłożyć na stolnicę, wyrobić ciasto. Wyłożyć nim blachę.
Ser wylać na kokosowy spód. Piec 1 godzinę w 190°C.
___
Ingredients:
Cheese:
1.2 kg of vanilla cheese
1.5 cups of sugar
1 package of vanilla sugar
1 cup cream 12%
8 eggs
2 packages of pudding cream or vanilla
orange flavor
Dough:
20 grams of flour
7 grams of sugar
5 grams of grated coconut
1 teaspoon baking powder
10 grams of margarine
2 egg yolks
1 tablespoon of heavy cream
Method of preparation:
Cheese: Whip egg yolks with sugar, add ground cheese-mix. Then add a cup of cream, puddings (prepare according to directions on package) and a few drops of orange flavoring. Beat the stiff egg whites. Add to the cheese.
Dough: Ingredients put on the cutting board, knead the dough. Put the pan.
Pour cheese on the bottom of the coconut. Bake for 1 hour at 190 ° C.
___
Zutaten:
Zutaten:
Käse:
1,2 kg Vanille Käse
1,5 Tassen Zucker
1 Packung Vanillezucker
1 Becher Sahne 12%
8 Eier
2 Pakete von Pudding oder Vanille
Orangengeschmack
Teig:
20 g Mehl
7 Gramm Zucker
5 Gramm Kokosraspeln
1 Teelöffel Backpulver
10 g Margarine
2 Eigelb
1 EL Sahne
Herstellungsverfahren:
Käse: Peitsche Eigelb mit Zucker, fügen Boden Käse-Mix. Dann fügen Sie eine Tasse Sahne, Pudding (Vorbereitung gemäß den Anweisungen auf der Verpackung) und ein paar Tropfen Orangenaroma. Schlagen Sie das Eiweiß steif. In den der Käse.
Teig: Zutaten auf dem Schneidebrett legen, den Teig kneten. Setzen Sie die Pfanne.
Gießen Käse auf der Unterseite der Kokosnuss. Backen für 1 Stunde bei 190 ° C.
~Dominika
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz