niedziela, 27 października 2013

Polewa czekoladowa ~Choclate icing ~Schokoladenguss


źródło: sylwiamabloga.blog.onet.pl


Składniki:

200 gram masła
5 łyżek cukru
1 łyżka wody 
2 łyżki kakao

Przygotowanie:

Włóż do rondelka wszystkie składniki i podgrzewaj na małym ogniu, stale mieszając. Cukier powinien się całkowicie rozpuścić, konsystencja musi być gładka, w razie potrzeby należy mieszać składniki trzepaczką, aż do uzyskania jednolitej masy.
Smacznego :)

__


Ingredients:
  200 grams of butter
5 tablespoons of sugar
1 tablespoon water
2 tablespoons of cocoa

Preparation:

Put all the ingredients into a saucepan and heat over low heat, stirring constantly. Sugar should be completely dissolved, the texture must be smooth, if necessary whisk to mix the ingredients until smooth.
Enjoy:)


__


Zutaten:

  200 Gramm Butter
5 Esslöffel Zucker
1 Esslöffel Wasser
2 Esslöffel Kakao

Zubereitung: 


Geben Sie alle Zutaten in einen Topf geben und Hitze bei schwacher Hitze unter ständigem Rühren. Zucker vollständig aufgelöst werden soll, muss die Textur glatt sein, wenn nötig Schneebesen, um die Zutaten zu mischen, bis glatt.

Viel Spaß :)


~Jagoda

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz