Składniki:
2 jajka,
2 szklanki mąki,
3 łyżeczki proszku do pieczenia,
3 łyżki cukru,
70 gram rozpuszczonego masła,
1,5 szklanki mleka,
szczypta soli.
Sposób przygotowania:
Mąkę przesiać. Przesianą mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia, szczyptą soli i cukrem. Roztrzepać jajka i wymieszać z mlekiem, a następnie, mieszając jajka z mlekiem dodać masło. Dodać składniki mokre do suchych i wymieszać w mikserze. Smażyć na suchej patelni i podawać z syropem klonowym, miodem, orzechami lub owocami :) Smacznego!
___
Ingredients:
2 eggs,
2 cups of flour,
3 teaspoons of baking powder,
3 tablespoons sugar
70 grams of melted butter,
1.5 cups of milk,
a pinch of salt.
Method of preparation:
Sift the flour. Combine the sieved flour with baking powder, a pinch of salt and sugar. , Beat eggs and mix with milk, and then stir the eggs with the milk, add the butter. Add wet ingredients to dry and mix in a blender. Fry in a dry frying pan and serve with maple syrup, honey, nuts or fruit :) Enjoy!
___
Zutaten:
2 Eier,
2 Tassen Mehl,
3 Teelöffel Backpulver,
3 EL Zucker
70 Gramm zerlassene Butter,
1,5 Tassen Milch,
eine Prise Salz.
Herstellungsverfahren:
Das Mehl sieben. Kombinieren Sie das gesiebte Mehl mit Backpulver, eine Prise Salz und Zucker. Beat Eier und Milch mischen und dann rühren Sie die Eier mit der Milch, die Butter hinzufügen. In feuchten Zutaten, um zu trocknen und mischen in einen Mixer geben. Fry in einer trockenen Pfanne anrichten und mit Ahornsirup, Honig, Nüssen oder Früchten :) Viel Spaß!
___
склад:
2 яйця,
2 склянки борошна,
3 чайні ложки пекарського порошку,
3 столові ложки цукру
70 г розтопленого вершкового масла,
1,5 склянки молока,
щіпка солі.
Спосіб приготування:
Просіяти борошно. Змішайте просіяне борошно з розпушувачем, щіпкою солі і цукром. , Яйця збити і змішати з молоком, а потім перемішати яйця з молоком, додати масло. Додати рідкі інгредієнти, щоб висушити і змішати в блендері. Фрай в сухій сковороді і подавати з кленовим сиропом, медом, горіхами або фруктами :) Насолоджуйтеся!
~Jagoda
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz